O nama

Radio Puls Grocka počeo je sa radom 19. decembra 1997. godine, od 1. avgusta 2008. po dobijanju dozvole za emitovanje programa emituje program na frekvenciji 88,7 FM sa sedištem u Grockoj, dobija moderniji i zabavnijiji identitet pod sloganom „U ritmu Vašeg srca“.


Mala, mlada i perspektivna ekipa radija trudi se da pozitivnim duhom energijom i novim idejama oboji program, koji iz dana u dan dobija sve veći broj slušalaca.

Radio je muzički opredeljen za domaću zabavnu i narodnu muziku, ali ima mesta i za emisije u kojima se emituju najveći hitovi sa svetske muzičke scene.

Program je obojen zanimljivim kolažnim sadržajem i probranim emisijama. Trudimo se da pričamo samo onda kada imamo šta da kažemo, a dajemo i mogućnost našim slušaocima da daju svoje predloge, sve u cilju poboljšanja kvaliteta programa.

Od sredine 2016. godine Radio Puls Grocka dobija novog vlasnika a samim tim i novi tim, pored produženja dozvole na period od još 8 godina urađena je dislokacija (premeštaj) predajnika na lokacju selo Pudarci (u opštini Grocka), inače najvišu tačku u opštini Grocka sa nadmorskom visinom 286 metara čime je nakon 8 godina delimično rešena pokrivenost signala na južnom i centralnom delu teritorije opštine Grocka i šire okoline: Sopot, Mladenovac, Pančevo, Kovin, Smederevo i Požarevac.
U toku marta 2021. godine dodeljena je dozvola za dopunsku frekvenciju 103,4 MHz za pokirvanje severnog dela opštne Grocka sa lokacije Boleč-selo, odakle se naš signal može čuti u mestima: Kaluđerica, Leštane, Boleč, Vinča, Ritopek i deo Vrčina ali i u većem delu grada Beograda.

Radio Puls Grocka se može slušati na frekvencijama 88,7 MHz i 103,4MHz i preko interneta na web adresama: http://play.radiostanica.com/player/3213/puls-radio , http://radiopulsgrocka.blogspot.rs/ i http://www.uzivoradio.com/puls-grocka.html .