Donacije – Pomoć Radiju PULS

Donacije – kako pomoći Radiju PULS

Poštovani slušaoci i prijatelji Radija Puls, obaveštavamo vas da je opstanak Radija Puls usled velikih pritisaka od strane lokalne vlasti u opštini Grocka doveden u pitanje, iznenadno gašenje frekvencije 88,7 MHz je dovelo do toga da Radio Puls ostane bez ikakvih prihoda. Dozvolu za rad i dalje imamo, obaveze teku a ne radimo, kratko rečeno pukli smo.

S obzirom da se sve dogodilo za 1 dan, mi smo suočeni sa problemom, zatečeni i ne znamo odakle da krenemo jer smo u najgorem moguće finansijskom trenutku iznenada ugašeni, jedini ko nam je ostao i ko bi mogao da nam pomogne u ovome trenutku ste Vi, ukoliko ste u mogućnosti, i koliko možete. Svaka pomoć znači i svaka pomoć je dobro došla i biće opravdana, uložena da stvorimo uslove da ponovo pokrenemo svoj program. Takođe nakon pokretanja programa spremni smo da svakom ko nam je pomogao istu pomoć uzvratimo u vidu oglašavanja, reklamiranja, muzičkih želja, kako god.

Ukoliko možete i želite da pomognete da se Radio Puls Grocka ponovo pokrene u etru na frekvenciji 88.7 MHz pomozite, donacije možete uplatiti na sledeći dinarski račun:
MEDIJSKI CENTAR RADIO PULS GROCKA D.O.O. BEOGRAD
Broj dinarskog računa: 205-267191-26
Svrha uplate: Donacija, pomoć radiju Puls

Iz inostranstva možete uplatiti western unionom na ime i prezime STEFAN RADIĆ, broj telefona 00381645777887.

Za sve druge informacije pozovite vlasnika radija Puls Stefana Radiča na telefon 0645777887.

Unapred Hvala. Vaš Radio Puls Grocka.